Vårt hus i Arkhyttan utanför Stora Skedvi i södra Dalarna är till salu. Det är ett hus fullt med möjligheter. Övervåningen, med pentry och toalett, kan fungera som en egen lägenhet. Det finns två extra hus på tomten, ett gästhus med inredningsbar vind samt en gillestuga med ett stort rum och öppen spis. Stora huset har en ny bergvärmepump, bredbandsfiber och centraldammsugare. Med huset ingår även jakt- och kräftfiskerättigheter.
Huset säljs via Svensk Fastighetsförmedling där ni kan ni kan ta del av fastighetsfakta och anmäla ert intresse.

Efter 20 år i vårt paradis är det dags för oss att flytta till Skåne där våra barn och barnbarn finns. Under åren har huset förändrats efter våra behov, när barnen flyttat hemifrån, vi har haft gästhus, galleriveksamhet, kontor, konstutställningat och höns i trädgården. Vi har tagit jägarexamen och deltagit i älgjakter, deltagit i byns krisberedskapsgrupp och gemensamhetsodling. Granne med tomten finns en hockeyplan på vintern och på sommaren nyttjar man den till hästträning. I byn finns en egen badplats och en aktiv bystuga.
Närheten till skogen har gett oss härliga naturupplevelser och på sommaren innesluts trädgården av grönska och bildar ett eget litet paradis med äppel-, päron- och plommonträd, vinbär, björnbär och mängder av hallon. På ljugarbänken har vi tillbringat många ljumma kvällar och njutit av utsikten över åkrarna och dalen. Det finns även en inglasad veranda på baksidan av stora huset där vi under sommarhalvåret har suttit och njutit av solnedgångar.

Är ni intresserade får ni veta mer hos Svensk Fastighetsförmedling.